digitális tévé

A háztartások felében van digitális tévé

A tévével rendelkező csaknem 4 millió háztartás 51 százalékának van digitális vételi lehetősége, 35 százalékuknál az analóg kábel a legjobb vételi mód, míg 14 százalékuk analóg földi antennával vagy egyedi parabolával veszi az adást - derül ki a Nielsen Közönségmérés őszi felmérésének adataiból.

Digitális tévé - Vezet a UPC, de kapaszkodik a DIGI

A legnagyobb magyarországi műsorterjesztők hálózatában januárban 26 ezerrel 1,45 millióra nőtt a digitális televíziózásra előfizető háztartások száma – derül ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) gyorsjelentéséből.

Itt a magyar 3D tévéműsor! Mi kell hozzá?

A UPC és a Samsung bemutatóján sikeresen továbbítottak különféle 3 dimenziós televíziós adásrészletet. A műsorsugárzó bejelentése szerint a legújabb technológiát a digitális előfizetéssel és 3D-s tévével rendelkezők már használhatják.

Egyre népszerűbb a digitális televízió

A legfrissebb értékesítési adatok alapján az előfizetési díj nélküli digitális televízióadás vételére alkalmas készülékek eladása az előző hónaphoz képest 63 százalékkal emelkedett októberben – derül ki az Antenna Hungária közleményéből.

Digitális tévé, havi 715 forintos részletért

Új, kedvező részletvásárlási konstrukció indul október elsejétől az Antenna Hungária (AH) digitális földfelszíni szolgáltatása iránt érdeklődők számára.

Terjed a digitális tévé itthon - Vezet a UPC

Már több mint 40 százalékra tehető Magyarországon a digitális tévéadásokra előfizetők aránya – többek között ez is kiderül a Nemzeti Hírközlési Hatóságnak (NHH) a hazai televíziós piacról először nyilvánosságra hozott gyorsjelentéséből.
1
Világgazdaság Piactér