dohánybolt

Csökkenhet a dohányboltok száma

Hamarosan eljöhet az idő, amikor a dohányboltok száma csökken, s ezzel nő az ellátási területük – mondta a Világgazdaságnak Lázár János.

Egységes dobozokkal küzdenek a dohányzás ellen

A boltokban már megjelentek az egységes, új cigarettás dobozok, két év múlva már csak ilyet lehet árulni annak érdekében, hogy nehezebb legyen eladni az egészségkárosító terméket.

Többet már nem fosztogatnak a dohányboltosok rémei

Elfogott a rendőrség egy betörőbandát, amelynek tagjai az ország négy megyéjében több dohányboltba törtek be - jelentette be Tarcsa Csaba, az Országos Rendőr-főkapitányság főkapitányi főtanácsadója hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

Megszűntek a trafikrablások?

Hónapok óta szinte elvétve követnek el bűncselekményeket az ország dohányboltjai ellen, míg korábban volt olyan időszak, amikor naponta két eset miatt is eljárás indult - írja a Magyar Nemzet.

Veszteségesek a trafikok?

Alig csurran-cseppen valami a trafikokból – derül ki a trafikos vállalkozások május végéig közzétett mérlegadataiból - derül k a Népszabadság cikkéből.

Megírták a koncessziók történetét

Hét oldalas összefoglalóban írta meg az NDN Zrt. a dohánykoncessziók történetét és eredményeit. Hatékonyan kezelték az állami bevételeket

Az alacsonyabb keresetűek többet költenek dohánytermékekre

Budapesten a dohányosok 60 százaléka elégedett a Nemzeti Dohányboltok számával és elhelyezkedésével, a községekben élők 55 százaléka viszont távolról sem az. A boltok megjelenésével változnak a dohányosok fogyasztási szokásai: inkább ritkábban, de nagyobb mennyiségben vásárolnak- derül ki a Budapesti Gazdasági Főiskola kutatásából.

Bezárhatják a hipermarketek dohányboltjait

Változhat a dohánytörvény, tiltólistára kerülhetnek azok a hipermarketek, amelyek eladótere meghaladja a 2500 négyzetmétert - írta pontosan meg nem nevezett kormányzati forrásra hivatkozva a Magyar Hírlap.
Világgazdaság Piactér