Eger

Megújult az egri kórház

Az idén 325 milliárd forinttal több jut az egészségügyre, mint a szocialista kormányok utolsó költségvetéséből – mondta Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott pénteken Egerben, a Markhot Ferenc Kórház 7,3 milliárd forintos fejlesztését lezáró avatóünnepségen.

Új üzleti területeken tör elő a Keszthelyi Holding

Stratégiai megállapodást kötött a Keszthelyi Holding és a GrECo Jlt. - jelentették be a hírt a magyar cég egri konferenciáján. A megállapodás értelmében a társaságok a lakossági biztosítások és a viszontbiztosítás területén működik majd együtt.

A szálláshelyeknek nagyon megéri a négynapos húsvéti hétvége

A tavalyihoz képest már most 2,5-szer több vendég foglalt a belföldi szálláshelyekre az immár 4 napos húsvét alkalmából. A Szallas.hu adatai alapján minden 4. magyar SZÉP-kártyával egyenlítheti majd ki a számláját, melynek átlagos értéke 49 667 forint. A legtöbben Egerbe, Hajdúszoboszlóra, Budapestre, Gyulára és Siófokra látogatnak.

Korrupt adóellenőrt füleltek le Egerben

Hivatali visszaélés bűntette miatt vádat emelt a Heves Megyei Főügyészség egy egri adóellenőrrel szemben, aki egy információt kiadva jogtalan előnyhöz juttatott egy vállalkozót - tájékoztatta a megyei főügyész szerdán az MTI-t.
Világgazdaság Piactér