épít

Lentinek négycsillagos hotel kell

Lenti önkormányzata négycsillagos szálloda építésébe kezd, a 3,3 milliárd forintos beruházás kivitelezésére szóló közbeszerzési felhívás már megjelent - közölte a szlovén határ menti város polgármestere az MTI érdeklődésére.

Irodaház lesz a volt Volga szálló helyén

A Futureal ingatlanfejlesztő csoport megvásárolta a Váci út és a Dózsa György út sarkán álló Ibis - korábbi nevén Volga - szállót az Accortól, és a helyén egy 20 ezer négyzetméteres irodaházat épít.

Megkezdődött az Északi Áramlat építése

Az Északi Áramlat gázcsővezeték Balti-tengeren Európába tartó második szakaszának építése nem szenved késedelmet amiatt, hogy csökken a kereslet a földgázra - jelentette ki a projekt pénzügyi igazgatója.

Az erőmű épül, a vita folyik, hatásvizsgálat lesz - de minek?

Az Energia Klub és a Greenpeace szerint Magyarországot veszélyezteti a szlovákiai Mohiban épülő erőmű. A civilszervezetek közbelépést várnak a hazai minisztériumtól, akik viszont leszögezik: a döntés a szlovák fél kezében van, az erőmű pedig hetven százalékig elkészült.

A csapadékos november hátráltatta az M43-as építését

Novemberben a csapadékos időjárás, a felázott altalaj hátráltatta az M43-as Szeged és Makó közötti szakaszán a munkát. Ennek ellenére egyelőre nincs csúszás - mondta érdeklődésünkre a Fazakas Orsolya, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs vezetője.

Átépítette teaüzemetét a Sara Lee Hungary

Egymilliárd forintos beruházással átépítette teaüzemetét a Sara Lee Hungary Zrt., amely ezzel együtt ööszesen 7 milliárdos fejlesztést halytott végre tíz év alatt rákospalotai telephelyén.
1
Világgazdaság Piactér