est lapok

Új vezér az Est Media élén

A cégcsoport igazgatósága Pankotai Csaba igazgatósági tag személyében új vezérigazgatót választott. A Pankotai Csaba operatív irányítása alá tartozó out-of-home médiaeszközök három ország 40 milliós piacát fedik le, több mint 40 rendszeresen megjelenő termékkel.

Rá sem lehet majd ismerni az Est Médiára

A korábban megszüntetett rádiós üzletág után az indoor reklámüzletágát is bezárhatja az Est Media Nyrt., a Time Out Magazint kiadó cégből kivonulnának, a vidéki kiadványok előállítása és terjesztése pedig az országos Est Lapokhoz kerülne – többek közt ezt tartalmazza a cégcsoport reorganizációs terve.

Növekedett a Pesti Est és az Exit olvasottsága

Az Est Media Group (EMG) által képviselt ingyenes programmagazinok, a Pesti Est és az EXIT Magazin, a legfrissebb Ipsos/GfK Nemzeti Médiaanalízis olvasottsági felmérés eredményeinek tanúsága szerint, ismét jelentősen növelni tudták olvasótáborukat.

Növelték olvasottságukat az Est Média-kiadványok

Az Est Media Group (EMG) által képviselt ingyenes programmagazinok, a Pesti Est és Est Lapok, valamint az EXIT Magazin, a legfrissebb Ipsos/GfK olvasottsági felmérés eredményeinek tanúsága szerint ismét jelentősen növelni tudta olvasótáborát.
1
Világgazdaság Piactér