éttermek

Meghódítaná a világot a franchise-cár

Az orosz Fjodor Ovcsinnyikov mindig újít: volt, hogy drónokkal vitette ki a pizzákat, felhőalapú rendszerén át koordinálja a rendeléseket. Most globális terveket sző.

Határ a „csillagos” ég

Az Onyx, a Costes éttermek és a Borkonyha példája is azt mutatja, hogy egy Michelin-csillagos étterem nyereséges működtetése is hosszú távú befektetés.

A luxuséttermek mesés világa

A globális vendéglátás pazar világából adunk ízelítőt, amit a magas minőség, a személyzet magas szintű képzettsége és a magas árak jellemeznek.

Éttermek ezrei zárhatnak be

A magyarországi vendéglők 18-20 százaléka végleg lehúzhatja a rolót az idén, számukra a végső csapást a magyar fogyasztók jelentősen visszaesett vásárlóereje, valamint az ágazatot érintő kormányzati válságkezelő döntések jelentették.

„Gasztroforradalom” zajlott az elmúlt években nálunk

Megtépázta a válság a hazai csúcskategóriájú vendéglátást: jelentősen csökkent az egy főre jutó fogyasztás, és az esetek nagy részében a vendégszám is megfogyatkozott – mondták lapunknak étteremtulajdonosok.

A Costes lett az év étterme

A rangos elismerést üzletemberekből, diplomatákból és közéleti személyiségekből álló, ínyenc vendégkört reprezentáló 36 fős zsűri ítélte meg Magyarország legjobb éttermének, a Costesnek.
Világgazdaság Piactér