fejlesztők

Instant irodák rövid távra

Kellemes meglepetéssel szolgált a FirstClients és a Prime Time Marketing Kft. 2010. június 21. és július 14. között budapesti vállalkozások körében végzett piackutatása: eszerint a magyar vállalkozások meglehetősen nyitottak az új megoldásokra. A honi cégek mintegy fele ismeri az instant iroda fogalmát, új iroda bérlésénél a megkérdezettek 90 százaléka számolna is ezzel a rugalmas és praktikus megoldással.

Lakáspiaci fordulópont

A jövő év közepétől jelenhet csak meg jelentősebb kereslet a hazai lakáspiacon, a tavalyihoz hasonló év végi vásárlási roham az idén így biztosan elmarad – állítják a Világgazdaság által megkérdezett fejlesztők.

Drámaian kevesebb tőke jött idén a budapesti ingatlanpiacra

Az idén októberig mindössze 90 millió eurót fektettek be a budapesti ingatlanpiacon, ezzel szemben tavaly 470 millió eurót, 2007-ben pedig 2 milliárd eurót - mondta Tim O'Sullivan, a CB Richard Ellis ingatlanbefektetési vezetője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.

Ingatlanpiac 2009: bérlakásban is lehet élni

A lakáspiacon nincs érzékelhető áresés, ugyanakkor a bankok már állítják össze a nem fizető adósoktól visszavett lakásokból a csomagokat, amelyeket majd értékesítő cégek fognak eladni, megfelelő áron talán majd vevő is kerül rájuk - mondta az MTI-nek Mehrli Péter a Magyar Ingatlanszövetség elnöke.

Mercedes-beruházás: Mesés ingatlanboom jön Kecskeméten?

Kecskeméten egyre többen mesés ingatlanboomról beszélnek mostanában, a Daimler-döntés után. Azt remélik, soha nem látott felfutás következik, és a lakóingatlanokon kívül más részpiacokon is megindul az élet.
1
Világgazdaság Piactér