Fico

Fico Trumpról: olyan változás, ami pozitív lehet

Ha Donald Trump teljesíti a választási kampánya során tett ígéreteit, akkor az amerikai elnök posztján bekövetkezett változás pozitív lehet - jelentette ki Robert Fico szlovák miniszterelnök Donald Trump amerikai elnök beiktatása után a TASR szlovák közszolgálati hírügynökségnek nyilatkozva.

Rendkívüli meglepetések a szlovák választáson

Robert Fico kormánypártja az Irány - Szociáldemokrácia győzött, de elvesztette parlamenti többségét a szombaton tartott szlovákiai választásokon a szavazatok bő 90 százalékának összeszámolása alapján.

Fico kiállt Orbánék mellett

Tiszteletben kell tartani Magyarországot és döntéseit a nagy nyomás miatt, amely a migránsok beáramlása miatt nehezedik rá - jelentette ki Robert Fico szlovák kormányfő a pozsonyi kormány Rózsahegyen tartott kihelyezett ülése után.

400 euró körüli összegre emelik a minimálbért Szlovákiában

Csökkentik az alapvető élelmiszerek általános forgalmi adóját, jelentős támogatást kapnak a kismamák és azok a régiók, ahol a munkanélküliség aránya meghaladja a húsz százalékot, és kevesebb kiadásuk lesz a nyugdíjasoknak gyógyszerekre. Többek között ezt tartalmazza Robert Fico második szociális csomagja, amelyet a kormánypárti Smer-SD szombati programalkotó közgyűlésén terjesztett elő.
Világgazdaság Piactér