Fodor

Rajk: Az értelmiségiek radírozták ki az SZDSZ-t

A liberális eszme nem tűnik el a magyar közéletből, a liberális voksok azonban minden bizonnyal több párt között oszlanak majd meg - mondta a Duna Televízió Közbeszéd című adásában Rajk László, az SZDSZ egyik alapítója, aki tavaly másokkal együtt elhagyta a pártot. Az viszont aggasztó, hogy a szolidaritás eszméje az SZDSZ gyengülésével eltűnőben van - mondta a politikus.

Fodor: felépített, szervezett kiléptetés zajlik az SZDSZ-ben

Fodor Gábor szerint akik jól ismerik az SZDSZ belső életét, pontosan tudják, hogy egy jól felépített, szervezett kiléptetés zajlik a pártban - a párt nemrégiben lemondott elnöke erről a Hetek című hetilapnak beszélt. Kiemelte: ő nem tervezi, hogy távozna a pártból.

Pető Iván lezárta a kapcsolatot a mostani SZDSZ-el

Az elmúlt húsz évben az SZDSZ-nek olyan döntéseket kellett hoznia, amelyek miatt folyamatosan veszített támogatói bázisából, ezért is jutott idáig - mondta az InfoRádiónak adott interjújában Pető Iván, a párt egyik alapítója.

Tölgyessy: Az SZDSZ rettenetes bajban van - Új párt alakul?

Tölgyessy Péter a szabaddemokraták helyzetéről az MR1-Kossuth Rádióban úgy vélte, hogy a párt igen nagy bajban van. Az SZDSZ mindig tudott szépeket és nagyokat mondani - fogalmazott -, ezt régóta hallani tőlük, de nem nagyon van már idő a tettekre.
Világgazdaság Piactér