főnök

Nem teljesített, kirúgták a Hyundai amerikai főnökét

Azonnali hatállyal elbocsátották Dave Zuchowskit, a Hyundai amerikai részlegének első emberét. Az Automotive News több egybehangzó forrásra hivatkozva azt írja: a szakembernek azért kellett mennie, mert a vállalat nem teljesítette a kitűzött eladási célokat - írta pénteki cikkében a totalcar.hu.

Szeretjük a főnökünket és jól érezzük magunkat a munkahelyünkön

A magyar dolgozók kevésbé elégedettek a munkájukkal, ennek ellenére jobban kijönnek a főnökükkel, kifejezetten baráti a viszonyuk a kollégákkal és jobbnak tartják a munkakörnyezetüket is az uniós átlaghoz képest – derül ki a Profession.hu Munkahelyi Környezet című elégedettséget felmérő kutatásából. A közel 2500 válaszadó közül 38 százalék ráadásul elégedett a fizetésével is.

Kettes adtak a hazai dolgozók főnökeiknek

A magyarországi munkáltatók meglehetősen vegyes bizonyítványt kaptak alkalmazottaiktól a Kelly Services legújabb felmérésének eredményei szerint. A megkérdezetteknek csak kevesebb, mint egyharmada érzi úgy, hogy megfelelő felkészítésben részesült a főnökétől ahhoz, hogy sikereket érjen el a jövőben.

Amilyen a főnök, olyan az állás

Ha munkahelyet keres, először a leendő, közvetlen vezetőjét nézze meg magának, csak utána fogadja el a posztot

Amilyen a főnök, olyan a munkahely

Én és a főnököm jól megértjük egymást – nos, ha valaki magáénak érzi ezt a mondatot, akkor viszonylag elégedett lehet a munkahelyével. Mindez persze sarkos megfogalmazás, ám a Világgazdaság-Hewitt Legjobb Munkahely Felmérés 2010-es eredményei rávilágítottak, a közvetlen felettessel való jó viszony központi helyen van a hazai munkavállalók elégedettségi térképén.

Négyből három Facebookozó fél a főnökétől

Az F-Secure információbiztonsági cég felmérése szerint a közösségi portál felhasználóinak jelentős része nem veszi fel ismerősei közé a főnökét, mert tart a következményektől.
Világgazdaság Piactér