frekvenciapályázat

Már a rajtrácsnál elkaszálták a Digit

Visszavetheti a Digi mobilpiaci terjeszkedését, hogy a médiahatóság nyilvántartásba sem vette a szolgáltatót az 5G-tenderen. A három nagy piaci szereplő egyelőre fellélegezhet, a Magyar Telekom árfolyama pedig lendületet vehet a döntés nyomán.

Hétszázezres bírságot kapott a TV2

Újabb fővárosi rádiós frekvenciapályázat tervezetét tette közzé honlapján a Médiatanácsa, amely néhány büntetést is kiosztott.

Összekapcsolodhat a Telekom és a Telenor

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) jóváhagyta a Magyar Telekom Nyrt. és a Telenor Magyarország Zrt. megállapodását, amelyben a szolgáltatók megegyeztek a 2014-ben sikeresen lezárult szélessávú frekvenciapályázaton megszerzett 800 MHz-es frekvenciasáv másodlagos kereskedelméről (haszonbérlet).

Ketten indulnak a Tilos Rádió frekvenciájáért

Második indulóként a frekvenciát jelenleg is használó Tilos Kulturális Alapítványt is nyilvántartásba vette a fővárosi 90,3 MHz-es hullámsávhasznosítására kiírt pályázaton a médiatanács - közölte az MTI-vel a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Klubrádió: itt a vége?

A médiatanács ismét kizárta az összes indulót – beleértve a Klubrádiót is - a 95,3 MHz-es frekvenciáért kihirdetett pályázaton. A Klubrádió szerint a tanács rögeszméje az állomás megszüntetése, de veszíteni fognak.

Majtényi „Nincs szükség kalandortaktikára”

Nem elégedett az országos rádiófrekvenciákra kiírt két pályázat eddigi menetével Majtényi László. Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnöke az eddig született döntéseket rossznak és következetlennek tartja. A szakember lapunknak adott interjújában úgy vélte: minden erőfeszítése ellenére sem sikerült a politikát távol tartania a testület munkájától.
1
Világgazdaság Piactér