fuvar

Tovább tart a fuvarozás a Brexit után

Alapjaiban borítják fel a meglévő szállítmányozási rendszereket azok a január 1. utáni változások, amelyek azért következnek be, mert megszűnik a Brexittel kapcsolatos átmeneti állapot.

Reagált a Waberer’s a koronavírusra

A fuvarszervező rendkívüli intézkedéseket léptetett életbe a sofőrök védelme érdekében. Tegnap már egyetlen kollégájuk sem tartózkodott a karantén alá helyezett északolasz területeken.

Összeomlik a taxipiac?

Az összeomlás közelébe került a magyar taxipiac, a helyzeten csak állami beavatkozással lehetne változtatni – mondta Dudás Zoltán, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara taxis szekciójának elnöke hangsúlyozva, hogy a túlkínálat miatt folyamatosan csökkennek az árak.

Kátyúba jutott a taxipiac

Gödörbe futott a taxipiac: 10-20 százalékkal csökkent a fuvarok száma az idén a Világgazdaság által megkérdezett piaci szereplők tapasztalatai szerint.

Wáberer: "Mindig kapok ajándékba egy luxusautót"

Az átlagosnál nagyobb a kockázattűrő képességem, de alaposan körbejárom a dolgokat, mielőtt döntenék - vall a HVG-ben üzleti és magánemberi habitusáról Wáberer György, aki Wabard néven nemrég saját biztosítót is alapított.
1
Világgazdaság Piactér