Google

Bevásárolt a Google

A Google a hardver üzletág erősítése érdekében megvásárolta a Pixel okostelefonokat fejlesztő részleget a tajvani HTC elektronikai konszerntől.

Az írek milliárdokat buknak az új adón

Kemény diónak ígérkezik a Facebook és társai egységes uniós megadóztatása, ugyanis arról egyhangú döntést kell hozniuk a tagállamoknak. A változatokat a hó végén ismertetik.

Újra összecsap a Google az Európai Bizottsággal

Fellebbezett a Google az Európai Bizottság által kiszabott trösztellenes óriásbírság ellen, az EB szerint a brüsszeli testület meg fogja védeni az álláspontját a bíróságon.

Átverős appokat tiltott le a Google és az Apple

Több mint 300 úgynevezett bináris kereskedési applikációt távolított el az Apple és a Google az applikációs áruházaiból az ausztrál tőzsde- és befektetési felügyelet (ASIC) felhívására.

Egyre drágábban szerez a Google hirdetőket

A Google anyacégének bírságait a piac már beárazta, ám azzal most szembesült, hogy hirdetésszervezéssel kapcsolatos kiadásai dinamikusan növekednek .

Forró lehet az ősz az okostelefon-piacon

Az Apple, a Samsung és a Google is új csúcstelefonokkal készül meglepni a piacot a következő hónapokban, több cég is új kijelző-technológiával kísérletezik.

Lehet, hogy csak két új Pixel-modell lesz

Hatalmas érdeklődés mellett mutatta be a múlt év végén a Google az új okostelefonjait, a Pixel és Pixel XL pedig beváltotta a hozzá fűzött reményeket.

Világgazdaság Piactér