gumigyár

Újraindul az Apollo gyára is

Új kapacitásokat telepíthetnek az Apollo magyarországi egységébe iparági hírek szerint. A gyár egy hónapos leállás után indul újra.

Visszafogottabban termel a Hankook

Az előzetes terveknek megfelelően zajlott le a múlt hét végén a Hankook gyár leállása. Az értékesítés globális visszaesése azonban a rácalmási üzemben is érződik.

Indul a Mol műgumigyára

Felavatták Tiszaújvárosban a JSR Mol Synthetic Rubber Zrt. szintetikus gumigyárát, ahol évi 50 millió abroncs alapanyaga készül majd.

Tovább terjeszkedik az Apollo Tyres

A gyöngyöshalászi beruházás után az Apollo Tyres már egy újabb gyáregység építését kezdi meg, ezúttal Indiában.

A Hankook újabb 700 embernek ad munkát

A Hankook Tire abroncsgyártó társaság 230 millió euróval 550 millió euróra növeli magyarországi beruházását - erősítette meg a társaság szerdán lapunk értesülését.

Szlovákia is szívesen látná az Apollo gumigyárát

Bár a helyi közösség ellenállása miatt meghiúsult a beruházás Gyöngyösön, mindenképpen a térségben tervezzük a gumigyár felépítését – közölte hétfőn az Apollo Tyres Ltd.

Mégis lehet népszavazás az Apollo Tyres gyöngyösi gyáráról

Mégis lehet népszavazás a tervezett abroncsgyárról Gyöngyösön, miután a helyi bíróság jogerős döntése szerint a város jegyzőjének hitelesítenie kell az aláírásgyűjtő íveket - tájékoztatta a referendumot kezdeményező Fidesz városi elnöke csütörtökön az MTI-t.
1
Világgazdaság Piactér