Gundel

Modernizálni a hagyományokat

Peter Knollnak, a Gundel étterem új vezetőjének terveiben a hagyományok és a modern újítások egyvelegének megvalósítása áll.

Milliós falatok: forradalom mindenhol

A hazai gasztroforradalom, ahogy a világon mindenütt, úgy nálunk is a fine dining helyeken vette kezdetét. A szocializmus éttermi konyháihoz szokott, de a rendszerváltás után meggazdagodott generációk együtt tanulták a modern gasztronómiát az étteremtulajdonosokkal és a séfekkel.

A Danubius Hotels vitte el a Gundelt

A Danubius Hotels Nyrt. megvásárolta augusztus 4-én a Gundel Kft. fennmaradó egyharmados kisebbségi tulajdonrészét az LL Partners L.P-től - közölte a Danubius csütörtökön a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Felére csökkenhet a szeszes italok választéka a vendéglőkben

Fel vannak háborodva a vendéglősök és készek arra, hogy felére szűkítsék a szeszes italok választékát az üzleteikben, ha nem sikerül visszavonatniuk a napi leltározási kötelezettségről – köznapi néven: standolásról – szóló törvényt.
1
Világgazdaság Piactér