Gundel

Modernizálni a hagyományokat

Peter Knollnak, a Gundel étterem új vezetőjének terveiben a hagyományok és a modern újítások egyvelegének megvalósítása áll.
2018.08.20. 08:15 Olvasási idő: 0 perc

Milliós falatok: forradalom mindenhol

A hazai gasztroforradalom, ahogy a világon mindenütt, úgy nálunk is a fine dining helyeken vette kezdetét. A szocializmus éttermi konyháihoz szokott, de a rendszerváltás után meggazdagodott generációk együtt tanulták a modern gasztronómiát az étteremtulajdonosokkal és a séfekkel.
2015.06.03. 05:00 Olvasási idő: 0 perc

A Danubius Hotels vitte el a Gundelt

A Danubius Hotels Nyrt. megvásárolta augusztus 4-én a Gundel Kft. fennmaradó egyharmados kisebbségi tulajdonrészét az LL Partners L.P-től - közölte a Danubius csütörtökön a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
2009.08.06. 19:36 Olvasási idő: 0 perc

Felére csökkenhet a szeszes italok választéka a vendéglőkben

Fel vannak háborodva a vendéglősök és készek arra, hogy felére szűkítsék a szeszes italok választékát az üzleteikben, ha nem sikerül visszavonatniuk a napi leltározási kötelezettségről – köznapi néven: standolásról – szóló törvényt.
2009.01.14. 16:20 Olvasási idő: 0 perc