Gyurcsány Ferenc

Dobrev Klára: az Altus működése kizárólag külföldi projektekre korlátozódik

Az Altus Zrt.-nek az Európai Bizottságtól tavaly elnyert tanácsadói megbízása az Európai Unió összes tagországára kiterjed, tárgya pedig a 2014-2020 közötti új programidőszak tervezési dokumentumainak elemzése - közölte Dobrev Klára, az Altus Zrt. vezérigazgatója vasárnap az MTI-vel, reagálva a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkárának nyilatkozatára.

Csepreghy: az Európai Bizottság hálapénzt ad Gyurcsánynak

A Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára azt kéri az Európai Bizottságtól (EB), gondolja újra, hogy Gyurcsány Ferenc ellenzéki politikus cégét, az Altus Befektetési és Vagyonkezelő Zrt.-t bízza-e meg a fejlesztéspolitika magyarországi működésének ellenőrzésével.

Kit tilthatnak ki Oroszországból?

Medgyessy Péter mellett Boross Péter volt miniszterelnök sem tud arról, hogy a neve szerepelne azon a listán, amelyet a Kreml állított össze az Oroszország elleni szankciók támogatása miatt kitiltandó politikusokról. Gyurcsány Ferencnek megér húsz eurót, hogy megtudja.

A nyomozók szerint a Mohamed-karikatúrákért ölték meg Nyemcovot

Kiszivárogtatott nyomozati adatok szerint Borisz Nyemcov ellenzéki orosz politikust - ötmillió rubel (23 millió forint) fejpénzért - azért ölték meg a bérgyilkosok, mert "aktívan támogatta" a Charlie Hebdo francia szatirikus hetilap Mohamed-karikatúráinak közzétételét.
Világgazdaság Piactér