Gyurcsány

OLAF-ügy: Gyurcsány nem megy el a meghallgatásra

Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke és Gy. Németh Erzsébet a párt fővárosi politikusa sem megy el a 4-es metró körüli korrupciógyanút vizsgáló parlamenti bizottság ülésére - jelentette be kedden a párt szóvivője.

Kormányváltók: Magyarország nem szabad

A baloldali összefogás elveszítette a 2014-es választásokat. Gyurcsány Ferenc, Mesterházy Attila és Bajnai Gordon is úgy vélte, Magyarország nem demokrácia. A választás nem volt korrekt, és a Fideszt álcivilek támogatták. A Fidesz 100 méteres síkfutásban indult, míg az ellenzék 400 gáton.

„A bizalom gyalog jön és gyorsvonaton távozik”

Az elmúlt években elvesztegetett bizalom helyreállítása a legfontosabb feladat Bajnai Gordon szerint. Az Együtt–PM Szövetség vezetője lapunknak elmondta: az adórendszer és az adóellenőrzés átalakításával igyekeznek igazságossá tenni a közteherviselést.

Kommerszant: A Fidesz Gyurcsány útján jár, zavargások jöhetnek

A válságtól és a véget nem érő politikai botrányoktól gyötört Magyarország az Európai Unió új gyenge láncszemévé válik - emelte ki a Kommerszant című orosz napilap hétfői számában megjelent, Budapestről küldött tudósítás.

"Ezt tettem az Audival is" - Ki mehet börtönbe a Sukoró-ügyben?

Állam által adott, majd visszaperelt területek, hamis lakcím a szerződésen, a volt miniszterelnök videón közzétett gyanúsítotti kihallgatása: filmbe illő szálakon fut immár több éve a Sukorói telekcsere-botrány. A sokszor követhetetlenül bonyolult és szerteágazó ügy tétje volt pénzügyi természetű is, ám mára ezek megoldódtak, a kérdés így az maradt: ki megy – ha megy - börtönbe?

Gyurcsány és az ököljog - Parlamenti előzetes

Az Országgyűlés ma vizsgálóbizottságot állíthat fel a Malév 2010 előtti működésének elemzésére, továbbá megnevezheti a kolontári vörösiszap-katasztrófa felelőseit, és elfogadhatja a 2006-os erőszakos rendőri fellépést vizsgáló miniszterelnöki megbízott jelentését is. A képviselők emellett - a kormány javaslata alapján - felére, esetenként negyedére rövidíthetik a kiemelt beruházások környezetvédelmi engedélyeztetésének idejét.
Világgazdaság Piactér