Hagyó

Hagyó tagadta a nokiás dobozt

Tagadta azt a vádat Hagyó Miklós, hogy nokiás dobozban 15 millió forintot vett át. "Egy szó sem igaz belőle" - mondta az egykori szocialista politikus az ellene és 14 társa ellen folyó büntetőper csütörtökön délután megtartott, folytatólagos tárgyalásán a Kecskeméti Törvényszéken.

Tarlós: Valamit nagyon tudhat Orbán, ha nem csökken a fóbia

Az Orbán-kormány több pénzt készül a fővárosnak adni annál, mint amennyit a Bajnai-kormány a BKV finanszírozásáról kötött szerződésben vállalt, s a közelgő főpolgármester-választás toronymagas esélyese, a Fidesz-jelölt Tarlós István azon töpreng, hogy a pénzből a 4-es metró építését vagy inkább a BKV-t segítse-e ki.

Nem érzi magát bűnösnek Hagyó Miklós ügyvédje a BKV botrány kapcsán

Nem érzi magát bűnösnek a BKV fénymásolóinak felmérése ügyében Horváth Iván, aki a rendőrség tegnap állított elő. A már szabadlábon védekező ügyvéd a TV2 Tények című hírműsorának nyilatkozva elmondta: Hagyó Miklóst tizenhárom éve ismeri, de nem vett részt semmilyen törvénytelenségben.

A fővárosi cégeknél még 12 milliárdot lehetne spórolni évente

A CEMI Kft. bemutatta a fővárosi cégeknek végzett tevékenységét, amely során a BKV, a Főtáv és a Fővárosi Közterületfenntartó vállalatoknál közel 18 milliárd forintos eredményjavulást értek el. Vadas László, a cég ügyvezetője szerint a cégeknél még további 12 milliárd forinot lehetne spórolni évente.

Kőkemény terhelő vallomások Hagyó ellen

Már legalább három „kőkemény terhelő vallomás” van a BRFK BKV-ügyekben eljáró nyomozócsoportjának birtokában Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes ellen - tudta meg a Népszabadság.

Hagyó menekül: irány külföld?

Még az MSZP-n belül is megütközést keltett, hogy Hagyó Miklós – a Balogh Zsolt volt BKV-vezérigazgatóval készült leleplező Magyar Nemzet interjú múlt szombati megjelenése előtt egy nappal – lányára íratta értékes XII. kerületi ingatlanjait. Félő, hogy a parlamenti képviselősége kivételével minden pozíciójáról lemondott, mentelmi jogot élvező volt főpolgármester-helyettes külföldre menekülhet a BKV-s büntetőeljárásban vélhetően rá váró gyanúsítás elől.

Dokumentumok Hagyó és Demszky ellen? Mást állítottak

Hagyó Miklós, az MSZP volt főpolgármester-helyettese azt állítja, nem adott utasításokat a BKV ügyeiben, és éppen ő figyelmeztette a fővárosi cégek vezetőit, hogy ne fogadjanak el politikai „kéréseket”. A Magyar Nemzet birtokában lévő dokumentumok mindkét kijelentést cáfolják.

Demszky egyetlen fillérről és az ügyekről sem tudott

A főpolgármestert elmondása szerint sokkolták a BKV volt megbízott vezérigazgatójának, Balogh Zsoltnak a szavai. Demszky Gábor az RTL Híradónak adott exkluzív interjújában azt mondta, hozzá semmilyen jogsértés híre nem jutott el.
Világgazdaság Piactér