halasztás

Az üres utcákat az üres lelátók követik

Fertőzött játékosok, üres lelátók, törölt fogadások és események – ez jellemzi a világ sportéletét. A VG.hu összefoglalta a sportvilág változásait.

Theresa May csapdába vezette a briteket

Theresa May kezdeményezte a Brexit elhalasztását az uniónál, amelyre Donald Tusk úgy reagált, hogy ehhez el kell fogadniuk a Brexit-megállapodást.

A Brexit elhalasztását kéri Theresa May

Nem hivatalos értesülések szerint legalább június végéig kér határidőt a brit miniszterelnök, de nem zárja ki egy két éves halasztás lehetőségét sem.

Újabb szervezet kéri az e-útdíj bevezetésének elhalasztását

A Közúti Közlekedési Szolgáltatók Ágazati Párbeszéd Bizottsága (KKSZAPB) is azt kéri, hogy halasszák el az e-útdíj rendszerének július elsejére tervezett elindítását, erről juttattak el levelet Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkárhoz.

Kiszivárgott: Újabb áfaemelés lehet a 350 milliárdos csomagban

A küszöbön álló, 350 milliárdos költségvetési kiigazítás első elemei között "megy a kukába" a jövő évre tervezett pedagógus-béremelés az [origo] által megkérdezett kormányzati szereplők szerint. A pedagógus-életpályamodell bevezetésének elmaradása miatt információnk szerint Hoffmann Rózsa tavasszal a lemondását is kilátásba helyezte. A béremelés elhalasztása mellett áfaemelést és egy újfajta közszolgálati életpályamodellt is kínálhat a kormány az IMF-nek.

Számlafizetés - Rekord engedékenység a hazai cégeknél

A belföldi halasztott fizetések 72 százalékos aránya miatt 2012-ben a kis és közepes vállalkozások viselik a magyar gazdaság finanszírozási kockázatának túlnyomó részét – derül ki az Atradius Fizetési Szokások Barométer legfrissebb adataiból.
1
Világgazdaság Piactér