Hannover

Kínába költözik a Continental

Németországban túlságosan drága termelés, ezért a Continental a hanoveri teherautó-abroncsgyártó cégét Kínába telepiti át, és az első termékek még az idén legördülnek a futószalagról.

Germanwings: 15 százalékkal több magyar utasra számítanak

A Germanwings 2010. április végétől bővíti Budapest és Németország között közlekedő járatainak számát. A legnagyobb német diszkont légitársaság 2010. április 30-tól új közvetlen összeköttetést kínál Budapest és Hannover, Alsó-Szászország zöld fővárosa között. Többek között az új járatnak köszönhetően is a társaság 15 százalékos utasszámbővülésre számít a Budapestről induló járatain.

A CeBIT-re tart a magyar IT-cég

A Mobile World Congress sikere után ismét nemzetközi közönség előtt jelenik meg hazánk egyik vezető IT és mobil-kommunikációs megoldásszállító vállalata az ITware, aki egyedi fejlesztésű termékeit – többek között a nagysikerű MOTIware-t – most az IT szektor legnagyobb kiállításán, a Hannoverben megrendezésre kerülő CeBIT-en is bemutatja.

Huszti a Zenitbe igazolt

Az UEFA Kupa- és Európai Szuperkupa-győztes orosz Zenit labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Huszti Szabolcs, aki a Bundesligában szereplő Hannover 96-tól igazol Szentpétervárra.

Huszti gólt lőtt az AC Milannak

Huszti Szabolcs, a Hannover 96 magyar labdarúgója gólt lőtt az AC Milannak, azonban csapata így is kikapott 3-2-re felkészülési mérkőzésen.
Világgazdaság Piactér