használt

Harmincéves villamosokat vesz a főváros

Az új spanyol CAF-okra nem volt pénz, most viszont majdnem nyolcmilliárd forintot talált a városvezetés használt német villamosokra. Ráadásul részben olyan forrásból, amelyről korábban azt állították, hogy nem áll a rendelkezésükre.

Nem jogtiszta eszközt szereltetne az autójába? Inkább ne tegye

Súlyos közlekedésbiztonsági kockázatokat jelentenek az autókban használt szoftverek és egyéb műszaki elemek működését ellenőrző nem jogtiszta, vagy nem megfelelően frissített diagnosztikai eszközök - hívta fel a figyelmet a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT).

Kedvenc használt autóink

Az Opel Astra, a Suzuki Swift és a Ford Focus a magyar használtpiac kedvencei, ugyanakkor a külföldről legnagyobb számban behozott modellek listáját a hármas BMW, a VW Passat valamint a Golf vezeti.

1 millióval olcsóbb lakások Budapesten - ingatlanpiac, most

Január 30-ával lezárult a végtörlesztési lehetőség azon ingatlantulajdonosok számára is, akik az ehhez szükséges tőkét az ingatlanuk eladásából teremtették elő. A jelentős árcsökkenés ugyan elmaradt, de több vevő juthatott kedvezményes áron lakáshoz. A nagy kérdés, hogy a végtörlesztés után kitart-e a lendület vagy újra csökkenni fog a kereslet.

Vegyen Ön is használt Tesco-berendezéseket

Ismét online árverésen értékesíti használt berendezéseit és eszközeit a Tesco. Az összesen 268 tételt felkínáló aukciót december 15-én tartják, a kínált eszközök már megtekinthetők az interneten, illetve a lánc győri és budapesti raktáraiban.
Világgazdaság Piactér