Hewlett Packard

Az utca művészetét mutatja be Szingapúr

Nagyszabású kiállítást nyitottak meg Szingapúrban az elmúlt 40 év graffitiművészetéből. A Hewlett-Packard a művészek és a márkák közötti megoldásokat keres, ennek jegyében karolta fel a street artot.

Tizedelheti létszámát a Hewlett Packard

Három év alatt 1,5 milliárd dollárt tervez megspórolni a Hewlett Packard Enter­prise (HPE), ennek érdekében megtizedeli, azaz ötezer fővel csökkenti dolgozói számát.

Bajban a világ legnagyobb tech cége

A Hewlett-Packard (HP) lefelé módosította éves profit és árbevételi előrejelzését a vártnál gyengébb PC-eladásokat és a japán katasztrófát hozva fel az okok között.

A líbiai felkelésbe a tőzsde is beleremeg

Afrika harmadik legnagyobb olajkitermelője, Líbia ijesztette meg a Wall Street-et és esést váltott ki az indexeken - az S&P 500 indexet az elmúlt hat hónap legélesebb esésébe küldte.

Hamis költségelszámolás egy nő miatt - Lemondott a HP vezére

Lemondott tisztségéről Mark Hurd, a világ legnagyobb személyiszámítógép-gyártójának számító amerikai Hewlett-Packard (HP) elnök-vezérigazgatója, miután egy belső vizsgálat feltárta, hogy hamis költségelszámolásokat nyújtott be a vállalatnak egy női alvállalkozóval fenntartott "szoros személyes kapcsolatának" eltitkolása érdekében.

További többezer fős leépítést jelentett be a HP

Az amerikai Hewlett-Packard (HP) ismét jelentős, ezúttal két év alatt 5700 fős létszámcsökkentést jelentett be. Most azt is közölték, hogy a cég Amerikán kívüli, azaz európai, ázsiai és közel-keleti egységeinél válik meg a dolgozóktól.
1
Világgazdaság Piactér