hitelkonstrukció

Elindult az MFB új hitelprogramja

A programot közvetlenül az MFB nyújtja a vállalkozások számára, maximum 10 milliárd forintos hitelösszeggel.

Többmillió forintot is meg lehet takarítani jobb hitelkonstrukcióval

Akár többmillió forintot is meg lehet takarítani egy jobb konstrukcióval a hitelkiváltások mostani időszakában, ugyanis nagy az eltérés a végtörlesztéshez kapcsolódóan felvett kölcsönök teljes hiteldíj mutatója (THM) és a hitelkiváltásra igénybe vehető hiteltípusok költségei között - tette közzé a BankRáció.hu banki termék-összehasonlító portál.

Lakástakarékkal állt elő az Erste Bank is

Két milliárd forintos alaptőkével saját lakás-takarékpénztárt alapított az Erste Bank Hungary Zrt. április 4-én. Az Erste Lakás-takarékpénztár Zrt. a tervek szerint az év második felében kezdi meg működését.

PSZÁF: Nyolc általánossal ne legyen senki hitelközvetítő

Csak megfelelő képzettséggel rendelkező hitelközvetítők kínálhatnak banki szerződéseket októbertől. A pénzügyi felügyelet szerint a kötelező regisztráció is védi a kölcsönt felvevőket - írja az MR1-Kossuth Rádió.

Bekeményít a PSZÁF – Nézze meg, hol vesz autót!

Akár százezrekkel is többet fizethetnek az ősztől azok, akik autót vesznek, de nem elég körültekintően választanak kereskedést – olvasható a CLB-Hitelinfo Kft. előrejelzésében. A forgalmazók többsége ugyanis egy új, szigorúbb törvény miatt csak egyetlen bankkal áll majd kapcsolatban, vagyis nem tud többféle pénzügyi konstrukciót kínálni vevőinek, mint ahogy azt eddig tehette.

Kifogtuk az EU-s aranyhalat?

Jól áll Magyarország a halászat fejlesztését célzó uniós pénzek lehívásában; a késéssel, 2009 szeptemberében jóváhagyott Halászati Operatív Program révén halastavak építésére és korszerűsítésére, valamint a halfeldolgozás fejlesztésére kiírt pályázatokra 78 kérelem érkezett, ebből 65-öt hagytak jóvá 3,7 milliárd forint támogatással - írta pénteki számában a Napi Gazdaság.

Nem vált be az IMF egyik hitelkonstrukciója

A súlyos válságjelenségek ellenére sincs szükség a Nemzetközi Valutaalap egyik – nagy felhajtással bevezetett – hitelkonstrukciójára, amit ezért át kell alakítani. Az STLF (Short-Term Liquidity Facility) formula keretében folyósítandó pénzekért immár negyedik hónapja – a tartalék-pozíciók megrendülése és a terjedő fizetési nehézségek ellenére – egy árva kormány sem jelentkezik.
1
Világgazdaság Piactér