Jamie Oliver

A magyarok szívből főznek

Szimpla szakácsnak készült, „pucér” világsztár lett belőle. Étteremláncot alapított, Budapestet is bevette. Szerinte a gulyás világbajnok étel. Interjú.

Jamie Oliver marad a Channel 4 műsorán

Újabb hároméves exkluzív szerződést kötött Jamie Oliver brit sztárszakács a Channel 4 brit tévécsatornával, a megállapodás részeként fogják bemutatni ősztől a brit sztárszakács Quick and Easy című új sorozatát.

Kívül-belül megújult a mindmegette.hu

Megújult a mindmegette.hu, a leglátogatottabb és leggazdagabb tartalommal bíró online receptoldal. A formai és tartalmi innováció jegyében a mindmegette.hu weboldal karácsonyi receptversenyt is hirdet látogatói részére.

Milliókat érő főzőkanalak - A sztárszakács-üzlet belülről

A Forbes magazin nemrég közzétette a legtehetősebb sztárszakácsok listáját. Eszerint a legelismertebb celeb-vendéglátók dollármilliókat keresnek évente. A sztárszakács egy személyben étteremtulajdonos, befektető, televíziós műsorvezető, író – és mindenekfölött márkanév. A VG Online hazai és külföldi példákon keresztül mutatja be, hogyan válhat egy személyből brand.

Jamie Oliver főzi a G20-as csúcs válságmenüjét

Erőszakos tiltakozó megmozdulások lehetőségére hívta fel a figyelmet a Scotland Yard a húsz vezető ipari és fejlődő ország (G20) londoni csúcstalálkozójának szerdai nyitónapján.
1
Világgazdaság Piactér