jegyárak

Nem történt áremelés, mégis drágábban gyorsvonatozunk

Németh Lászlóné szerint nem történt áremelés, hanem a többletszolgáltatások díját állapították meg a vasúti gyorsvonati pótjegy bevezetésével. Az MSZP szerint a pótjegy bevezetésével 7-11 százalékkal többet kell fizetni.

Fájni fog a BKV-mentés

Vad pletykák és akár valóra is váltható híresztelések terjengenek a BKV jövőjéről. Útdíj, dugódíj, járatritkítások, jegyáremelés, kedvezmények eltörlése, és ki tudja, meddig folytatódik még az ötletbörze. Annyi biztos, hogy még idén közel 60 milliárd forintot kell visszafizetnie a cégnek a banki tartozásból. Összegyűjtöttük, mi kerülhet át a tervek közül a gyakorlatba.

Polgári engedetlenség indult a varsói "BKV" jegyárai miatt

"Polgári engedetlenségi mozgalmat" hirdettek a közösségi közlekedés jegyárainak augusztus 16-tól esedékes drasztikus emelése ellen lengyel aktivisták Varsóban - jelenti a Gazeta Wyborcza című lengyel napilap fővárosi melléklete.

Mindenképp drágulnak a repülőjegyek

Elkerülhetetlenül emelkedni fog a repülőjegyek ára, illetve ismét megjelenhetnek vagy nőhetnek az üzemanyagpótdíjak, miután a nyersolaj drágulásával párhuzamosan megy fel a repülőgépek üzemanyagának ára.

Januárban nem lesz áremelés a BKV-nál

György István az MR1-Kossuth Rádiónak azt mondta: már az előző drágítás sem hozta meg a várt bevételt, ezért nincs értelme a további emelésnek.
Világgazdaság Piactér