Jeremie program

Nyolc nyertes a Jeremie program alapkezelői pályázatán

Nyolc nyertese van az Új Magyarország kockázati tőkeprogram alapkezelői pályázatának. A szerencsések közül 7 a konvergencia régiókban, 1 pedig a központi régióban összesen 45 milliárd forintot fektet be az ígéretes vállalkozásokba.

Jeremie program: jön a kockázati tőke

Hamarosan elérhető lesz Magyarországon az Európai Bizottság kis- és középvállalkozások támogatására kezdeményezett Jeremie programjának - mikrohitel és portfolió garancia után elérhető - harmadik eleme, a kockázati tőke is.

Jeremie-program: indulás jövő tavasszal

Várhatóan jövő tavasszal indulhatnak el az első Jeremie-forrásból táplálkozó kockázati tőkealapok – mondta a Benke Ákos a Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. (MV Zrt.) vezérigazgatója a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület konferenciáján.

Már kilenc kockázati tőkealap-kezelő Magyarországon – Jeremie-re várva

A magyar cégnyilvántartásban immár kilencre emelkedett a kockázati tőkealap-kezelő társaságok száma. Közülük hét az elmúlt egy évben jött létre, feltételezhetően a hamarosan induló, az európai uniós Jeremie forrásból finanszírozott Új Magyarország Kockázati Tőke Programba történő bekapcsolódás céljából.
1
Világgazdaság Piactér