karosszéria

Megszelidítve az erő sötét oldala

Az ígéretek szerint 2020-ig tizenkét új sport- vagy sportos kocsival lép piacra a Ford. Fejlesztésüket az amerikai SVT, az európai Team RS és a versenysportért felelős Ford Racingből létrehozott Ford Performance, a „globális tuningcég” végzi. A Fiesta és a Focus ST változatait már ez a csapat tervezte. Utóbbit megszállta az erő sötét oldala.

Huszonhat új felső-közép kategóriás autót venne a kormányzat

A kormányzat 26 új, többségében felső-közép kategóriás személygépjárműt tervez beszerezni egy decemberi kiírás szerint. Németh Lászlóné szerint a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság flottájában lévő 42 darab cserére szoruló felső-közép kategóriás gépjármű van, amelyeknek egyre magasabb a szervízköltsége.

Suzukikhoz gyártanak alkatrészeket Fajszon

A Magyar Suzuki Zrt. dinamikusan fejlesztő beszállító cégei közé tartozik a fajszi Pata József Gépipari Kft. A cég, kihasználva az enyhe telet, gyors ütemben építteti az újabb, 1000 négyzetméter alapterületű csarnokát.

2100 munkahely, 28 ezer plusz négyzetméter - Hasít a győri Audi

A Volkswagen csoport a következő öt év során 62,4 milliárd eurós beruházásra készül az autós üzletágában. A tárgyi eszközökre szánt 49,8 milliárd euró 57 százaléka ugyan a német gyárakba kerül, de a konszernhez tartozó Audi győri leányvállalatának fejlesztése is folyamatos.

12 millió eurós fejlesztés, 60 új munkahely Esztergomban

Komoly gondokat okozott a Kirchhoff gyárnak, hogy egyetlen vevője, a Suzuki csökkentette a termelést. Ezért gyárbővítéssel megteremtették a lehetőségét annak, hogy hat új megrendelőt is ki tudjanak szolgálni.

Los Angeles kedvenc busza itthon is bemutatkozott - Fotók!

A magyar piacon másfél évtized után először szerepelt nyilvános eseményen a kaposvári NABI autóbusz. Az Egyesült Államok piacain méltán kedvelt CompoBus a Tököli Repülőtéren megrendezett 6. Buszfesztivál egyik legnépszerűbb szereplője volt.
1
Világgazdaság Piactér