kártalanít

Kártalanítás a Jacko koncert után

A Jukebox Kft – írásban és élőszóban egyaránt – arról tájékoztatta az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesületet (OFE), hogy kártalanítanak minden olyan fogyasztót, aki elégedetlen volt az általuk szervezett, hétvégi Michael Jackson koncerttel, és igényét bejelenti náluk.

Kártalanítják a Megasztár szavazóit

A Megasztár 4 című, a TV2-n sugárzott tehetségkutató műsor 8., a Fináléba jutásról döntő adásában - a korábbiakhoz képest - megváltoztak a szavazás szabályai – állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal.

Az iroda engedélye sem jelent teljes biztonságot az utazóknak

Az engedéllyel rendelkező utazási irodák sem jelentenek teljes biztosítékot az utasoknak, az elmúlt időszak eseményei bizonyítják, csak új szabályok garantálhatják, hogy a turisták ne maradjanak napokig külföldön abban a bizonytalanságban, hogy kinek a költségére kell akár idő előtt hazautazniuk – írja közleményében a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ).

Sokba kerül a MÁV ÁBE a biztosítóknak

A budapesti ügyfeleknek jövőre 9 százalékkal alacsonyabb tarifát kínál a Generali Biztosító, miközben vidéki díjait az idei szinten tartja – közölte tegnap Ilics László, a társaság ügyvezető igazgatója.
1
Világgazdaság Piactér