kemping

Repetáznak a Balatontourist kempingjei

Nagymértékben emelkedett a magyar vendégek aránya a Balaton-parti táborhelyeken, a külföldiek elmaradása pedig az országos átlag alatt maradt.

Repetáznak a Balatontourist kempingjei

Nagymértékben emelkedett a magyar vendégek aránya a Balaton-parti táborhelyeken, a külföldiek elmaradása pedig az országos átlag alatt maradt. Mivel az előszezon későn indult, kitolják az idényt.

A Konzum-csoport érdekeltségébe került a Balatontourist

Felvásárolta a legnagyobb balatoni turisztikai vállalatcsoportot a Konzum Nyrt. résztulajdonában álló BLT Group Zrt. Az ügylet során az új tulajdonoshoz került a Balatontourist Kft., a Balatontourist Camping Kft. és a Balatontourist Füred Club Camping Kft üzletrészeinek 100 százaléka.

Kempingezünk még?

A kedvező nyár végi, ősz eleji időjárás javított valamennyit a balatoni kempingpiac 85 százalékát uraló Balatontourist Zrt. forgalmi adatain, de nem tudott fordítani a tavaly óta hanyatlást mutató tendencián - számolt be Polgár Tibor vezérigazgató az MTI-nek annak kapcsán, hogy a hét végén bezár a cég utolsó, balatonfüredi egysége is.

Optimisták a horvát kempingüzemeltetők

Kisebb előszezoni visszaesés után főként az augusztusban várnak jó eredményeket a horvát kempingekben - adta közre a Lider üzleti hetilap a Horvát Kemping Egyesület vezetőjének optimizmusát.
1
Világgazdaság Piactér