kiárusítás

Arany befektetés - Ötezer éves menedéket nem fúj el az első szél

Jelenleg egy heves korrekciónak vagyunk szemtanúi az arany piacán. Aki a múltban befektetési alternatívaként az arany mellett döntött, és az aranyvásárlását a számtalanszor hangoztatott ajánlás szerint időben széthúzva több részletre széttagolta, az az idén eddig sem járt rosszul – írja az aranypiac.hu.

Kiárusítanak a barkácsláncok - Mire számíthatunk?

Az öt magyarországi barkácslánc boldogan kiegyezne azzal a tendenciával, amelyről a kereskedelmi ágazat német szövetsége, a BHB (Bundesverband Deutscher Heimwerker-, Bau- und Gartenfachmärkte) azt írja: az első fél évben a vártnál kisebb, csupán 2 százalékos volt a forgalom bővülése.

Vége az otthoni barkácsolásnak Magyarországon

Az öt magyarországi barkácslánc boldogan kiegyezne azzal a tendenciával, amiről a kereskedelmi ágazat német szövetsége, a BHB (Bundesverband Deutscher Heimwerker-, Bau- und Gartenfachmärkte) azt írja: ez első fél évben a vártnál kisebb, csupán 2 százalékos volt a forgalom bővülése.

Itt a kereskedelem júliusi tippmixe - Milyen akciókra számíthatunk?

A legfürgébb kereskedők már ekkor, az első igazi nyári napokon a szokásosnál kisebb árakkal csalogatják a vásárlókat üzleteikbe, ez így tart egészen augusztus végéig. Ez 2011-ben is így van, de úgy tűnik, az árzuhanások mértéke és a kiárusításba vont cikkek köre szűkebb a korábbiaknál – olvasható az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) közleményében.

Quelle végnapok: még a katalógust is kiárusítják

Megpecsételődött Németország és egyben Európa egyik legtekintélyesebb áruházláncának, a Quellének a sorsa, vasárnap megkezdődött a végkiárusítás a 82 éves múltra visszatekintő, és mindenekelőtt katalógusáról nemzetközi hírnévre szert tett csomagküldő vállalatnál, amelyre a csődbiztos még október második felében mondta ki a "halálos ítéletet".

Gucci, Dior, Prada féláron! - Megrohamozták a boltokat

Az öt hétig tartó vásár ideje alatt bármilyen bolt tarthat kiárusítást, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a vásárlók a ruhanemű, a cipő és a táska iránt érdeklődnek leginkább - írja az InfoRádió.
1
Világgazdaság Piactér