kivonulás

Itt a cáfolat: marad a Tesco

Cáfolja a Tesco, hogy kivonulna hazánkból, sőt a négy kelet-közép-európai leányvállalatot összefogó Tesco Europától is megválhatnak jövőre.

Alapító nélkül marad a Twitter

Kivonul a Twitterből Ev Williams, a cég egyik alapítója. A Twitter-vezér a jövőben egyéb vállalkozásokra és ötletekre koncentrálna.

A Cinema City nem vonul ki Magyarországról

A Cinema City nem vonul ki Magyarországról, továbbra is maximális szolgáltatást nyújt a nézőknek - hangoztatta kedden Buda Andrea marketing és PR-igazgató.

Mégis eladnák a magyarországi Tescót?

A Magyar Idők arról írt, hogy csomagban adhatják el a Tesco Europát, a magyar Tesco pedig cáfolta, hogy megszüntetnék a budaörsi központot.

Kivonulási tervek? Válaszolt a Tesco

Egy éven belül megszüntethetik a Tesco magyarországi irányító központját -értesült a Magyar Idők. A cég cáfolja az értesülést.

Uber: itt a vége!

Felfüggeszti a szolgáltatást az Uber közösségi személyszállító Magyarországon július 24-én vasárnap 12 órától. Ezt az Uber július 13-án jelentette be, miután az Országgyűlés elfogadta azt a törvényjavaslatot, amely alapján ideiglenesen, legfeljebb 365 napig blokkolni lehet azokat az internetes oldalakat, amelyek jogellenesen működő taxiszolgáltatást kínálnak.
Világgazdaság Piactér