koncesszió

Franciáké lett a belgrádi repülőtér

A francia fél kötelezettséget vállalt, hogy a következő két és fél évtizedben további 732 millió eurót fektet a létesítmény korszerűsítésébe.

Tolongás a belgrádi repülőtérért

A szerb kormány május 30-ig meghosszabbította a határidőt a belgrádi Nikola Tesla Repülőtér koncesszióba vételére vonatkozó ajánlatok benyújtására.

Megjelentek a barnakőszén és szénhidrogén bányászati koncessziók

A nemzeti fejlesztési miniszter koncessziós pályázati felhívásokat tett közzé barnakőszén feltárására és kitermelésére a Dubicsány I. bányatelek területén, valamint szénhidrogén kutatására, feltárására és kitermelésére Battonya-Pusztaföldvár Észak, Berettyóújfalu, Dány, Lakócsa, Mogyoród, Nagykáta, Ócsa, Püspökladány és Sellye területeken - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) csütörtökön az MTI-vel.

Jövőre is sokat kell játszani

Jövőre már hét kaszinó üzemelhet az országban, így a költségvetés is több játékadóból és koncessziós díjból származó bevétellel számol, mint 2014-ben

Megírták a koncessziók történetét

Hét oldalas összefoglalóban írta meg az NDN Zrt. a dohánykoncessziók történetét és eredményeit. Hatékonyan kezelték az állami bevételeket

Negyedik nekifutásra ezúttal 127 trafikkoncessziót osztottak ki

Kihirdette a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit (NDN) Zrt. a december 18-án kiírt negyedik körös trafikpályázatok eredményét. Összesen 127 koncesszió talált gazdára Acsalagtól Zókig, köztük két debreceni (Boros György és Boros Györgyné nyert), egy szegedi, egy nyíregyházi, egy paksi és egy budapesti is. Nem sikerült azonban nyertest hirdetni 865 koncesszióra, így minden bizonnyal lesz ötödik kör is.
Világgazdaság Piactér