koncesszió

Brüsszelben tárgyalnak a mobilfizetésről

Megalapozatlannak tűnik a Fővárosi Közgyűlésnek az a határozati javaslata, amely egy uniós ítéletre hivatkozva vizsgálná felül, hogy a jövőben is alkalmazandó-e a magyar mobilfizetési szabályozás a fővárosi parkolásüzemeltetésben.

Franciáké lett a belgrádi repülőtér

A francia fél kötelezettséget vállalt, hogy a következő két és fél évtizedben további 732 millió eurót fektet a létesítmény korszerűsítésébe.

Tolongás a belgrádi repülőtérért

A szerb kormány május 30-ig meghosszabbította a határidőt a belgrádi Nikola Tesla Repülőtér koncesszióba vételére vonatkozó ajánlatok benyújtására.

Megjelentek a barnakőszén és szénhidrogén bányászati koncessziók

A nemzeti fejlesztési miniszter koncessziós pályázati felhívásokat tett közzé barnakőszén feltárására és kitermelésére a Dubicsány I. bányatelek területén, valamint szénhidrogén kutatására, feltárására és kitermelésére Battonya-Pusztaföldvár Észak, Berettyóújfalu, Dány, Lakócsa, Mogyoród, Nagykáta, Ócsa, Püspökladány és Sellye területeken - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) csütörtökön az MTI-vel.

Jövőre is sokat kell játszani

Jövőre már hét kaszinó üzemelhet az országban, így a költségvetés is több játékadóból és koncessziós díjból származó bevétellel számol, mint 2014-ben

Megírták a koncessziók történetét

Hét oldalas összefoglalóban írta meg az NDN Zrt. a dohánykoncessziók történetét és eredményeit. Hatékonyan kezelték az állami bevételeket
Világgazdaság Piactér