közösségi portál

A közösségi oldalakon is kutatnak utánunk a biztosítók

Az amerikai Biztosítási Csalásellenes Szövetség (CAIF) becslése szerint évente több mint 80 milliárd dollárra tehető a csalások összege az Amerikai Egyesült Államokban, s a vagyon- és balesetbiztosítási csalások költsége valószínűleg meghaladja a 30 milliárd dollárt.

Kütyüvásárláskor bízzuk magunkat leginkább a Facebookra

Vásárlásaikat a világhálón szerzett információkra alapozzák Magyarországon legtöbben szórakoztató elektronika, háztartási gép, szórakozás, utazás, élelmiszer és ital esetében. Tíz magyar fogyasztóból hatan tették fel a netre tapasztalataikat a megvásárolt árukról vagy az általuk igénybe vett szolgáltatásokról – derül ki a Nielsen kutatásából.

Máris elvesztette a varázsát a Google+ ?

A Chitika marketing elemző cég adatai szerint a Google közösségi oldala az aktív felhasználók 60 százalékát elvesztette, miután a kezdeti lelkesedés lanyhulásával az internetezők hanyagolták a portált.

Miért érdemes több Facebook profilt létrehozni?

Az online közösségi oldalak rohamos terjedése és egyre növekvő népszerűsége újra és újra előtérbe helyezi az adatvédelem jogi kérdéseit. Bizonyos esetekben ugyanis tudtunkon kívül segíthetjük az adathalászok munkáját – hívja fel a figyelmet egy hosszú ideje fennálló problémára az e|n|w|c Natlacen Walderdorff Cancola nemzetközi ügyvédi iroda.

Tovább facsarják a Facebookot a Winklevoss ikrek

A Winklevoss ikrek a várakozásokkal ellentétben folytatják a Facebook ellen indított pert, ezúttal azt állítják, hogy a közösségi portál eltitkolt bizonyos információkat a bíróság elől.

Hamarosan a Facebookból Skype-olhatunk?

A Reuters értesülései szerint mind a Google, mind a Facebook szeretné megszerezni a Skype-ot vagy legalább is befektetői partnerséget kötni vele.

Új gomb érkezett - Óriási változás előtt a Facebook

A Facebook hétfőn több új funkciót is útnak indított, ezek közül a legjelentősebb a Küldés gomb, amelynek segítségével bármely internetes tartalmat egy gombnyomással oszthatnak meg a felhasználók az ismerőseikkel.
Világgazdaság Piactér