labdarúgás

Nagy pénz, nagy foci

Egy szezon alatt több mint 1,3 milliárd eurót oszt szét a Bajnokok Ligájában az UEFA, a legjobban kereső klubok 70-80 millióval is gazdagodhatnak. Az elosztásnál fontosabb lesz a teljesítmény, mint a televíziós piac

"Puskás hős volt Spanyolországban, Európában és Magyarországon"

Puskás Ferenc szerette és szolgálta az embereket, futballistaként és emberileg egyaránt a legnagyobbak közé tartozott - mondta Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szombaton a budapesti Szent István-bazilika altemplomában, ahol megkoszorúzták a 90 éve született legendás labdarúgó sírját.

Rekordbevétellel zárt a Bet-at-home

Jelentősen, 14 százalékkal növelte fogadási bevételeit tavaly az egyik legnépszerűbb internetes sportfogadási és játékportál, a német Bet-at-home (BAH).

Orbán: meló, az van

A miniszterelnök szerint mindenkinek ott kellene tennie a magyar fociért, ahol és amennyit tud, ő pedig szeretne az a miniszterelnök lenni Európában, aki a legtöbbet tette a hazája labdarúgásáért.

A szomszédban kasszíroznak a fociból

A közép-kelet-európai labdarúgóklubok szinte kizárólag játékos-értékesítésből tudnak tényleges piaci bevételre szert tenni, Magyarországon azonban ez sem megy. Piaci részesedésünk az elmúlt hat évben az 5 százalékot sem érte el a „labdarúgóexportban".
Világgazdaság Piactér