Lendvai Ildikó

Veritas: Közel egymilliós havi fizetése van Szakály Sándornak

Összesen 997 ezer forintot kap az államtól Szakály Sándor, a Veritas Történetkutató Intézet főigazgatója. Semjén Zsolt Lendvai Ildikó érdeklődésére közölte, hogy a miniszterelnök nem kíván utasítást adni Lázár Jánosnak Szakály felmentésére.

A tejtermékeken nem spórolunk

Értékben is, mennyiségben is nőtt a gyümölcsjoghurt, tejföl, túró és vaj kiskereskedelmi eladása a Nielsen piackutató vállalat által mért nagy forgalmú tejtermék kategóriák közül, tavaly, az előző évhez képest. A négy termékcsoport együttes évi forgalma mintegy 95 milliárd forint.

Kelendők az operátori márkák

Szürkeimportból is évi több százezer mobil talál gazdára – 20-25 százalékos is lehet az árelőny

Politikusainknak idén a Balaton lesz a Riviéra

Népszerűség ide, népszerűtlenség oda, elég visszásan venné ki magát a választók szemében, ha politikusok idén nyáron – és főként az önkormányzati választások előtt – valamilyen egzotikus helyen pihennék ki az elmúlt hónapok fáradalmait. Így marad a Balaton, Erdély, esetleg a horvát vagy a bolgár tengerpart.

A fideszes képviselőknek nincs főnöke?

A médiatörvény kapcsán csaptak össze ma a képviselők a parlamentben. A vita során L. Simon László, fideszes képviselő meglepő fordulattal vágott vissza Lendvai Ildikó felvetésére.

A Fidesz Lendvai Ildikó gondjairól

Lendvai Ildikónak gondot okoz feldolgozni az áprilisi választási vereséget – jelentette ki Lázár János, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában.
Világgazdaság Piactér