logisztika

Parkolópályán a közúti flotta közel fele

Hiába hirdette meg a kormány az országba belépő kamionsofőrök automatikus karanténjára vonatkozó amnesztiát, gépkocsivezetők sora kényszerült mégis otthon maradni.

Beletapostak a fékbe a Waberer’snél

Költségcsökkentő intézkedéseket vezet be a koronavírus-járvány miatt a Waberer’s, a nehéz helyzetben lévő fuvarozótársaság éléről távozik Robert Ziegler vezérigazgató is.

Befellegzett a családi buszos cégeknek

Ugyan lerövidültek a kamionsorok a határátkelőknél, de a hazai autógyárak leállásával kevesebb megbízást kapnak a fuvarozók. Néhány munkásbuszjárat kivételével lényegében leállt a személyszállítás.

Reagált a Waberer’s a koronavírusra

A fuvarszervező rendkívüli intézkedéseket léptetett életbe a sofőrök védelme érdekében. Tegnap már egyetlen kollégájuk sem tartózkodott a karantén alá helyezett északolasz területeken.

Kell az állam támogatása a fuvarozáshoz

Nem további konténerterminálokra, hanem új közforgalmi logisztikai központokra van szükség az országban – mondta a Világgazdaságnak Kovács Imre, a Rail Cargo Hungaria igazgatóságának elnöke.

Kell az állam támogatása a fuvarozáshoz

Nem további konténerterminálokra, hanem új közforgalmi logisztikai központokra van szükség az országban – erről Kovács Imre, a Rail Cargo Austria igazgatósági tagja, a Rail Cargo Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke beszélt a Világgazdaságnak.
Világgazdaság Piactér