Lufthansa

Gond volt a Lufthansa egyik járatával

Röviddel a felszállást követően vissza kellett fordulnia Frankfurtba vasárnap éjszaka a Lufthansa Sanghajba tartó Boeing 747-400-as típusú gépének.

Fapados leánya húzza le a Lufthansát

Bő egy hónap alatt húsz százalékot veszített értékéből a Lufthansa részvénye, a befektetőknek kezd elegük lenni abból, hogy a költségcsökkentések ellenére sem indult növekedésnek a profit. A Lufthansa türelemre int, dolgozik a megoldáson.

Hatalmas összegeket bukott a Lufthansa

A magasabb költségszint miatt százmillió eurós veszteséget jelentett a június 30-ával zárult első pénzügyi fél évben a Lufthansa Csoport.

Örvény húzza le a Lufthansa árfolyamát

Akár egymilliárd euróval is csökkenhet a Lufthansa csoport idei üzemi eredménye fapados leányvállalata, a Eurowings aggasztóan apadó bevételei és vesztesége miatt.

Örvény húzza le a Lufthansa árfolyamát

Akár egymilliárd euróval is csökkenhet a Lufthansa csoport idei üzemi eredménye fapados leányvállalata, a Eurowings aggasztóan apadó bevételei és vesztesége miatt. A szektor a pluszkapacitások leépítésére kényszerül, de az első lépést senki sem akarja megtenni.

Fapadosok húzták mélybe a Lufthansát

Jelentősen romlott a német Lufthansa-csoport pénzügyi helyzete a március 31-ével záródott első negyedévben a tavalyihoz képest.
Világgazdaság Piactér