m43

Tömeges karambol volt az M43-as autópályán

Többen megsérültek, amikor kilenc jármű összeütközött az M43-as autópálya Románia felé vezető oldalán Csanádpalota közelében a szombat reggeli ködben.

Többnyire szárazak, hómentesek az autópályák

Többnyire szárazak, vagy felszáradóban vannak az autópályák a Dunántúlon, a keleti országrészben pedig hómentesek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vasárnap délutáni összesítése szerint; már csak Körmend térségében szállingózik a hó, másutt nincs csapadék.

A Közgép veszített és most támad

A Közgép szövetségese, az Euroaszfalt Kft. megtámadta a Duna Aszfalt Kft. tendergyőzelmét az M43-as autópálya Makó-Nagylak szakaszán. Vitájukon múlhat, hogy a sztráda kész lesz-e az országgyűlési választások évében - írja a Népszabadság.

Nem a Közgép nyert egy autópályatenderen

A Duna Aszfalt Kft. építheti meg az M43-as autópálya új szakaszát. A Közgép konzorciumban indult a Magyar Aszfalttal és a Swietelskyvel. Veszített.

Itt épülnek utak az Új Széchenyi Terv keretében

A kormány döntése értelmében az Új Széchenyi Terv keretében megvalósul az M43-as gyorsforgalmi út megépítése Makó és a román határ között, illetve a 4. számú főút Hajdúszoboszló és Debrecen közötti útszakaszának, valamint a Vas és Zala megyei 76. számú főút bizonyos szakaszainak burkolaterősítése.

Csődvédelmet kért a Szeviép Zrt.

Csődvédelmet kért hétfőn a Szeviép Zrt., ez várhatóan még a héten jogerőre emelkedik - írta szerdai számában a Délmagyarország.
Világgazdaság Piactér