meccs

Az üres utcákat az üres lelátók követik

Fertőzött játékosok, üres lelátók, törölt fogadások és események – ez jellemzi a világ sportéletét. A VG.hu összefoglalta a sportvilág változásait.

A Manchester Cityé a legolcsóbb szezonbérlet a Premier League-ben

A Premier League-ben emelkedtek a belépők árai, az angol futball ligákat összesítve azonban 2,4 százalékos árcsökkenés volt. A legolcsóbb bérletet a Manchester Citynél lehet venni, míg a legdrágábbat az Arsenalnál. A legmagasabb osztályban a Newcastle United meccsére lehet a legolcsóbban bemenni, a legdrágábban az Arsenaléra.

Egymillióan nézhetik PC-n az Anglia-Ukrajna meccset

A szakértők szerint újabb mérföldkőhöz érkezett a sportközvetítések története a hétvégén megrendezésre kerülő Anglia - Ukrajna párharc kizárólagos online közvetítésével. A The Independent értesülései szerint ugyanis a közvetítési jogokat birtokló Kentaro a meccs kapcsán legkevesebb egymillió regisztrációra és online nézőre számít.

Csak a DigiTV-sek láthatják a Loki BL-meccseit?

Tv2 olyan szerződést kötött az UEFA-val, amely szerint csak keddi Bajnokok Ligája-meccseket sugározhat három évig, így az ország jelentős része nem láthatja a Debrecen szerdai meccseit – írja az Index.hu

Siófoki edzőváltás: egy meccsre?

A hétvégi, Győr elleni utolsó őszi bajnokin Keszei Ferenc szakmai igazgató irányítja majd a labdarúgó Soproni Ligában szereplő BFC Siófok együttesét, igaz, továbbra is Détári Lajos tekinthető a vezetőedzőnek – mondta Nemes Ferenc, a klub tulajdonosa.
Világgazdaság Piactér