megálló

Változik a dunai hajóközlekedés rendje

A Duna alacsony vízállása miatt nem áll meg a D11-es hajó a Haller utcánál és a Meder utcánál – közölte a Budapesti Közlekedési Központ csütörtökön.

A BKK napokon belül átszervezi a legforgalmasabb buszjáratot

2013. június 1-jétől, szombattól átszervezzük a főváros legforgalmasabb buszjárat-családját – írta a BKK. A 7-es és a 33-as buszcsalád átalakításával a Budafokon, Nagytétényben, Budatétényben, Zuglóban és Újpalotán élők színvonalasabb belvárosi kapcsolatot kapnak, miközben a Rákóczi és a Thököly úton is sűrűbben, korszerűbb járművekkel utazhatnak utasaink.

Villamosvezetők: a Fővám téri megálló életveszélyes!

A Szabadság híd felújításával párhuzamosan átépített Fővám téri villamosmegálló a 47-es és 49-es villamos vezetőit képviselő szakszervezet szerint a lehető legrosszabb megoldás volt- írja az index.hu.

Jót tesz a BKV-s paraméterkönyv az Arena Plázának

2008. szeptember 6-án lezárult a BKV Zrt. új, két ütemben végrehajtott Paraméterkönyvének bevezetése, melynek értelmében számos budapesti közlekedési járat, menetrend megváltozott. Ennek keretében a 178-as és a 95-ös buszjárat egy Arena Plaza névre keresztelt megállóval bővült.

Rendőri kíséretet kapnak a BKV járművei

Motoros rendőrök segítik a jövőben a BKV járműveit; a járőrök azt ellenőrzik, hogy szabályszegésével senki ne akadályozhassa a tömegközlekedési járművek haladását - jelentette be Bocsó Zoltán ezredes, a budapesti rendőrfőkapitány rendészeti helyettese csütörtöki sajtótájékoztatóján.
1
Világgazdaság Piactér