Milan

Befejezte az olasz edzőlegenda

A visszavonuló 71 éves tréner korábban az AC Milant, a Real Madridot, az AS Romát és a Juventust is irányította.

Berlusconi nem szeretné, ha a Milan sokat költene

Silvio Berlusconi olasz kormányfő az AC Milan tulajdonosaként azt mondta, hogy nem szeretné, ha túl nagy költségekbe vernék magukat a játékosbeszerzési piacon, ahol a milánói futballklub gyakorlatilag már csak egyetlen jelentős "tételt" akar megvásárolni: az FC Sevilla brazil támadóját, Luis Fabianót.

Eldőlt: Beckham a szezon végéig marad Milánóban

Ahogy az várható, megegyezett egymással a Los Angeles Galaxy és az AC Milan David Beckham ügyében – a kaliforniai klub bejelentette, hogy az angol válogatott játékos a szezon végéig Olaszországban futballozik majd.

A Milan benevezte Beckhamet az UEFA Kupára

Az AC Milan benevezte David Beckhamet az UEFA Kupában szereplő keretébe annak ellenére, hogy az angol labdarúgónak elvileg márciusban vissza kell térnie a Los Angeles Galaxyhoz.

Beckham gólt lőtt az olasz első osztályban

Az AC Milan a Bologna otthonában, míg az AS Roma Nápolyban szerezte meg a három pontot az olasz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Nincs rekordüzlet, Kaká a Milannál marad

A Manchester City ügyvezető elnöke elítélően nyilatkozott az AC Milan viselkedéséről. Garry Cook szerint egyértelművé tették, hogy Kaká eladó, mégsem engedték, hogy találkozzanak a játékossal, majd politikai okok miatt léptek vissza.
Világgazdaság Piactér