MNV

Tulajdonos lett az állam a balatoni hajózásban

A Bahartban tulajdonos összes önkormányzat aláírta azt a szerződést a MNV Zrt.-vel, amely alapján ingyenesen átadnak az államnak közel 35 százaléknyi részvénycsomagot.

Nagyban fogadtak a Richter esésére

Az MNV átváltható kötvényei­nek tulajdonosai shortolhatták meg nagy tételben a Richtert azon a napon, amikor kiderült: vizsgálat indult az Esmyával kapcsolatban.

Az MNV olcsóbban is vásárolhatott volna

Az MNV nagyjából két és félszeres áron állapodott meg áramvásárlásról a vele együttműködő állami vállalatok számára ahhoz képest, mint amekkora most a villamos energia tőzsdei ára.

Az MVM adhat áramot az állami cégeknek

Az MVM Partner Energiakereskedelmi Zrt. nyerte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. közel 10 milliárd forintos nyílt közbeszerzési eljárását.

Eladja OTP-részvényeit az állam?

Eladja 14 millió részvényét, azaz nagyjából 5 százalékos részvénycsomagját holnap az OTP Bank egyik tulajdonosa. A Portfolio szerint az állami Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. lehet az eladó.

MNV: 2,4 százalékos béremelés a közlekedési központoknál

A Volán társaságok integrációjából létrejött regionális közlekedési központok több mint 18 ezer munkavállalója április elsejétől 2,4 százalékos béremelésben, valamint egyszeri, bruttó 30 ezer forint összegű bérjuttatásban részesül - közölte a társaságok tulajdonosi jogait gyakorló Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) csütörtökön az MTI-vel.
Világgazdaság Piactér