mobilpiac

Heteken belül megjelenhet a Digi a mobilpiacon

Néhány hét múlva elindulhatna a Digi mobiltelefon-szolgáltatása, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) nyilvános, közhiteles nyilvántartása szerint.

Engedi a hűségidő lejárta előtti készülékcserét a Telenor

A régióban először, a Telenor mobil szolgáltató szerdától lehetővé teszi az ügyfeleinek, hogy a hűségidő lejárta előtt új készülékre cseréljék okostelefonjukat - mondta Christopher Laska, a magyar leányvállalat vezérigazgatója szerdán Törökbálinton, a cég székházában tartott sajtótájékoztatón.

A Telekom is emeli az üzleti mobildíjakat

Jelentős áremelést hajt végre számos üzleti mobil előfizetési csomagnál a Magyar Telekom, a társaság ügyfeleinek küldött tájékoztató szerint az új tarifák május elsejétől lépnek életbe.

Új kategória uralkodik Berlinben

Előretörtek az óriástelefonok a berlini elektronikai kiállításon, az IFA-n. A fokozott figyelem érthető, hiszen négy év alatt több mint háromszorosára nőhet az ebbe a kategóriába tartozó készülékek forgalma. A tévéknél az ívelt forma és az ultra nagy felbontás a divat, az okosórák piacán pedig egyre nagyobb a verseny

Ezzel próbál erősíteni Magyarországon a Vodafone

Az új alternatív szolgáltatók révén igyekszik növelni magyarországi bevételeit a Vodafone, legalábbis erre ural, hogy valószínűleg a UPC számára is a harmadik számú hazai mobilcég biztosítja az infrastruktúrát.
Világgazdaság Piactér