mobilszolgáltatás

Minden fronton előrelépett a UPC

Az összes üzletág erős teljesítményének eredményeként 6,1 százalékos árbevétel-növekedésről számoltak be.

Startolhatna a Digi mobilszolgáltatása

Már akár a jövő héten elindulhatna a negyedik mobilszolgáltató. A Digi Kft. korábban ugyanis március 21-ét jelölte meg a szolgáltatás megkezdésének tervezett időpontjaként.

Állami szerződést csípett meg a Telekom

A Magyar Telekom lett a nyertese a „Kormányzati hangalapú csomagok” központosított közbeszerzési eljárásnak – közölte a távközlési cég.

Így érkezhet az új, állami mobilszolgáltató

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) bízik abban, hogy a 900-as frekvenciatender sikeres lebonyolítása után élénkül a mobilpiaci verseny, és egyre szélesebb körben válnak elérhetővé a legjobb minőségű mobilszolgáltatások – ezzel a mondattal indította útjára a pályázatot a hivatal főigazgatója augusztusban.

Hamarosan indul a "Tesco-gazdaságos" mobil?

Új mobilmárka tűnhet fel hamarosan Magyarországon, ugyanis a Tesco áruházlánc előrehaladott tárgyalásokat folytat az egyik hazai mobilszolgáltatóval saját márkás mobilelőfizetés-értékesítés kapcsán. Könnyen elképzelhető az is, hogy a Tesco lesz az első hazai virtuális mobilszolgáltató – írja a HWSW.

Vigyázat, automatikusan senki sem kaphat emelt díjas sms-t!

Az emelt díjas sms-ek körüli problémák miatt a Nemzeti Hírközlési Hatóság döntése értelmében ilyen üzenetet csak az a felhasználó kaphat, aki a szolgáltatójánál egyértelműen jelzi, hogy szeretné azt, más nem.
Világgazdaság Piactér