mobilszolgáltatók

Még gyorsabb lesz a net

Folytatódik januártól a Szupergyors Internet Programhoz kapcsolódó hálózatfejlesztés.

Ötödével nőtt a Vodafone vesztesége

Az előző évinél nagyobb veszteséggel zárta márciussal végződő pénzügyi évét a világ második legnagyobb mobilszolgáltató-vállalata.

Postakocsikon hirdethet az új magyar mobilcég

Bő 14 milliárd forintnyi apportot vittek be a negyedik mobilszolgáltatóba a cég tulajdonosai. Az áprilisi alapítás óta a cég igazgatósága is átalakult: az MVM-et és az MFB-t már új tagok képviselik.

Öt vállalat jelentkezett a 26 gigahertzes pályázatra

Öt cég jelentkezett a február 6-ai határidőig a 26 gigahertzes frekvenciasáv használati jogosultságának értékesítésére meghirdetett pályázatra – közölte kedden a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Megtévesztő SMS-társkereső - Lecsapott a GVH

Csaknem ötvenmillió forintos bírságot szabott ki a GVH az „SMS magic”, „Flört”, „Randi”, illetve „Randi1” fantázianevű szolgáltatások üzemeltetőire.

A mobilszámok nem változnak, de jövőre a teljes számot kell tárcsázni

2010. január 15-től a mobiltelefon-számokat csak a teljes formátum, azaz mind a 11 számjegy (előhívó, körzetszám és telefonszám) tárcsázásával lehet hívni, megszűnik az egy hálózaton belüli hét számjegyes hívás lehetősége, közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) hétfőn.

100 főre 114 mobilelőfizetés jutott májusban

2008 májusában a mobil-előfizetések száma csupán 23 ezerrel nőtt, így a hónap végén a három szolgáltató ügyfeleinek száma összesen 11 millió 462 ezer volt és 100 főre 114,1 előfizetés jutott, közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH).
1
Világgazdaság Piactér