Mol-csoport

Indul a Mol műgumigyára

Felavatták Tiszaújvárosban a JSR Mol Synthetic Rubber Zrt. szintetikus gumigyárát, ahol évi 50 millió abroncs alapanyaga készül majd.

Új székházat épít a Mol

A több mint negyven országban tevékenykedő Mol-csoport tavaly meghirdette a következő 15 évre szóló stratégiáját, az ambíciózus terveinek megfelelően egy olyan székház építésébe is belekezd, amely megfelelő munkakörülményeket biztosít a multinacionális vállalatcsoport központjában dolgozó kollégáknak. Az új székházat MOL Campusnak fogják hívni.

Stratégiai együttműködés a MOL-csoport és a Vízművek között

A MOL-csoport és a Fővárosi Vízművek Zrt. hosszú távú, stratégiai együttműködést kötött egymással. A megállapodás szerint a két vállalat arra fog törekedni, hogy nemzetközi infrastrukturális projektek megvalósításában közösen vegyenek részt - olvasható a szerkesztőségünkbe hétfőn eljuttatott közlemény alapján.

Ezt sokan nem várták a Mol-tól

Felülmúlta az elemzői várakozásokat a Mol-csoport 2016 harmadik negyedéves eredménye, első kilenc hónapos teljesítménye alapján pedig 2,2 milliárd dollárra emelte a 2016-os évre kitűzött tiszta EBITDA célját - közölte a magyar olajkonszern pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Új stratégiát hirdetett a MOL-csoport

Hatalmas változás előtt áll a MOL-csoport: a megváltozott működési környezethez igazított, új stratégiája szerint a járműüzemanyag előállítása mellett a minél nagyobb hozzáadott értékű vegyipari termékekre összpontosít, és „igazi” kiskereskedelmi vállalattá kíván válni.
Világgazdaság Piactér