MotoGP

Örülhetek a MotoGP szerelmesei

2022-től gyorsaságimotoros-világbajnoki futamot rendezhetünk, ennek érdekében új versenypálya épülhet Kelet-Magyarországon.

Sávolyi botrány: mire költik az adófizetők pénzét?

Múlt hét csütörtökön lemondott a sávolyi projekt koordinálásáról a Balatoni Fejlesztési Tanács elnöke, majd pénteken az MFB és a gazdasági tárca bejelentette, nem köt szerződést a beruházóval a MotoGP-pálya megépítésére. A tisztázatlan kormánytámogatás felfüggesztését követelő civil szervezetek üdvözlik a bejelentéseket, ugyanakkor felhívják a figyelmet arra, hogy a beruházással kapcsolatos dokumentumok nyilvánossága továbbra sem biztosított, illetve továbbra is válaszokra várnak az eddigi döntések hátteréről - áll a Freedom House Europe, a K-Monitor Közhasznú Egyesület, aTársaság a Szabadságjogokért ésTransparency International Magyarország közös közleményében.

Talmácsi nem ül többet motorra a Balatonring színeiben

Nem tudott megállapodni egymással a Budapestre érkező Jorge Martínez Aspar és Talmácsi Gábor, így nem ül többet motorra a Balatonring Team színeiben a magyar pilóta. A megbeszélés után mindketten kihangsúlyozták, hogy békében váltak el egymástól, és kizárólag a médiajogokkal kapcsolatos viták miatt nem tudtak megegyezni.

Talmácsi menedzsere provokálta ki a szakítást?

Kizárólag Talmácsi Gáborral kíván tárgyalni a folytatásról Jorge Martinez, mert a Balatonring Team csapatfőnöke szerint a motorversenyző menedzsere, Stefano Favaro provokálta ki a szakítást.
Világgazdaság Piactér