Mtelekom

Mol kontra INA - A kormány belelendült az adok-kapokba

A tegnapi bejelentések szerint a magyar állam kiáll a MOL horvátországi tevékenységei mellett, emellett azt pedzegetik, hogy továbbra is kulcsfontosságú a menedzsmentjogok megtartása – jelenti az Equilor.

Az MTelekom izmosodhat, de gyengülhet a forint

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 41,47 pontos csökkenéssel, 18.910,80 ponton nyitott kedden. A hétfői záró értékéhez képest 0,22 százalékkal gyengült.

Nyárias napot várnak az elemzők

Kisebb gyengüléssel indulhat a kereskedés pénteken a Budapesti Értéktőzsdén az MTI által megkérdezett elemzők szerint, akik a nap folyamán alacsony forgalomra és nyugodt kereskedésre számítanak.

Keresi a felvásárlási célpontokat az Externet Nyrt.

Az Externet Nyrt. a jelenlegi gazdasági környezetben is aktívan keresi a lehetséges akvizíciós célpontokat, illetve piaci konszolidációs lehetőségeket – áll a cégnek a Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett éves jelentésében.

MTelekom - Tartsd a vonalat

Az Equilor Magyar Telekom részvényeire vonatkozó ajánlása tartás maradt, azonban az utóbbi hónapok eseményei és a telefonadó bevezetése miatt a méltányos értékre vonatkozó becslésüket 453 forintról 430 forintra csökkentették. Ezzel összhangban a 12 hónapos célár 493 forint a részvényekre vonatkozóan.
Világgazdaság Piactér