Neckermann

Tömegek utaztak a Neckermannal

Eredményes szezont zárt a Neckermann Magyarország, a szeptember végén zárult üzleti évben az utazási iroda árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot.

Lenne miből kártalanítani

A 2015-ös szezonra igazolt kaució összege alapján Neckermann, IBUSZ és Kartago Tours a sorrend a hazai utazási irodák mezőnyében. A nem charterezők között a Fehérvár Travel növelte az előnyét

Ennyit fizetnek kaucióra az utazási irodák

A tavalyihoz hasonló mértékű, összesen 15,2 milliárd forint vagyoni biztosítékot igazoltak 2013-ra a Magyarországon letelepedett, vagyoni biztosíték szolgáltatására kötelezett utazási irodák – mondta a Világgazdaságnak Molnár Gabriella, a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége (MUISZ) elnöke. A mintegy 1200 regisztrált hazai utazási iroda közül mindössze 24 vállalkozott charteres utazásszervezésre, az általuk igazolt kaució mértéke azonban meghaladja a 9 milliárd forintot.

Ők lettek az ügyfélkiszolgálás legjobbjai

A Provident Pénzügyi Zrt., a Mercedes-Benz Hungária Kft., a N-U-R Neckermann-utazás Szolgáltató Kft., az Openhouse Ingatlan Franchise hálózat, valamint a Vodafone Magyarország Zrt. nyerte el a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díjat.

Mi az idei nyári sláger az utazási irodáknál?

A tavalyinál valamivel jobb nyári szezont várnak az utazási irodák, az utazók szempontjából a sláger továbbra is a tengerpart, a fő döntési szempont az ár, a nagy vesztes pedig Észak-Afrika. A válság miatt koncentrálódott a piac, és a korábbinál óvatosabban terveznek az utazásszervezők.

Vigyázat a török utazásokkal! Egy sörért komoly büntetés járhat

Komoly pénzbüntetésre számíthatnak azok a turisták, akik törökországi kiruccanásuk alkalmával egy-egy pohár sörrel a kezükben kapják el a rendőrök. A közelmúltban két török lap is arról számolt be, hogy német fiatalokat bírságoltak meg nyilvános alkoholfogyasztás miatt. Az iszlám országban a vallás tiltja az emberek számára káros dolgok – így az alkohol – fogyasztását.

Törökország lehet a zavargások nyertese

Átalakulhat az idei szezonban az európai és egyben a magyar turisták „utazási térképe”, ha elhúzódnak a zavargások Egyiptomban és Tunéziában.

Már utaztat is a Tesco

Tesco Travel néven indította el a Tesco-Global Áruházak Zrt. új szolgáltatását. Az utazási ajánlatok értékesítése a TSC Kft-n keresztül, olyan szerződéses partnerek segítségével történik, mint a Best Reisen, a Budavár Tours, a Car-Tour, a Karya Tour, és a Neckermann.
1
Világgazdaság Piactér