négy mancs

Négy Mancs - Panaszt tett a GVH-nál a Baromfi Termék Tanács

Bejelentést tett a Gazdasági Versenyhivatalhoz (GVH) a budapesti székhelyű Négy Mancs (NM) Alapítvány ellen a Baromfi Termék Tanács (BTT), mert a BTT szerint az NM lejárató-lobbista kampányával megtéveszti a fogyasztókat és tisztességtelen piaci magatartást valósít meg.

Listázza a Négy Mancs a baromficégeket

A Négy Mancs központú állatvédő szervezet listát hozott létre a baromficégekről, mely segítségével ajánlja a társaságokat az osztrák kereskedelmi láncoknak. A szakma képviselői rossz néven vették az akciót.

A Négy Mancs megint nekiment a magyar libatenyésztőknek

Az Ausztriában elfogyasztott libahús-termékek 24 százaléka belföldi, a többi Franciaországból és Magyarországról származik. Magyarországról évente több mint ezer tonna fagyasztott libahús érkezik Ausztriába, Franciaországból 612 tonna

Nagyot esett a libamáj ára

Kilogrammonként 8-10 eurós áresés tapasztalható a hízott liba- és kacsamáj piacán, ám az ágazat szereplői abban bíznak, hogy az utolsó negyedévben már javul a helyzet - ismerteti a pénteki Napi Gazdaság.

Győzött a Négy Mancs, abbahagyja a libatömést a Pannon Lúd

Befejezi a töméssel nevelt libák feldolgozását és szabadtéri állattartásra tér át a magyarországi Pannon Lúd (PL) Kft. – közölte Marcus Müller, a Négy Mancs (NM) elnevezésű német állatvédő szervezet kampányvezetője.
Világgazdaság Piactér